A week of 2013

Hai assalamualaikum . hari ni 5 januari , sekejap je kan ? dah tiga hari dah aku sekolah . how's school ? blergh . first and second day i was lated because of traffic jammed dekat Ukay Perdana ni ha . so siapa duduk sini fahamlah macam mana . third day , Jumaat barulah awal . sampai before 7 . drastik betul perubahan . hari ni hari Sabtu my first day tuition . kelas sangat baik ok . aku just buat revision jelah kira . sebab apa yang teacher ada dah belajar di sekolah . how lucky is me . hahaha. so then tadi pergi kedai buku then terjumpa buku yang dah lama aku tunggu , buku koleksi soalan-soalan lepas yg femes tu . so i decided to buy them by tomorrow , insya-Allah . then I'll buy form 3 punya exercise book sikit-sikit lepastu PMR punya . if ada yg combined so better ambik yang tu je. macam revision book . form 1-3 tapi asingkan chapter . it's much better in that way kan . I've no idea for what I feel right now . kepala otak ni dok pikiaq pasai PMR je hahahahahah poyo ok poyo . well the end of the journal i would like to say that this week was a good starting for 2013 . semoga ada kebahagian nanti insya-Allah xoxo